15
Aug
2019

София Филм Фест гостува на РАДОМИР за ЧЕТВЪРТА поредна година

София Филм Фест предлага поредната лятна изненада за почитателите на киното в РАДОМИР – и през 2019 година ще има две прожекции на специално подбрани филми. За екипа ни е удоволствие да реализираме съвместно с Община РАДОМИР поредното издание на „София Филм Фест в РАДОМИР“, което осъществява с подкрепата на веригата киносалони Europa Cinemas.

Очакваме ВСИЧКИ киномани в ДВЕ прекрасни летни вечери

в ГРАДИНАТА на МЛАДЕЖКИЯ ДОМ!

Не пропускайте информацията и в социалната мрежа фейсбук!

ВХОД - С В О Б О Д Е Н!

Първият филм в програмата ни е на 27 август (вторник) в 20,30 часа - предлагаме среща с една страхотна, трогателна биографична творба, посветена на най-великия футболист на всички времена – „ПЕЛЕ: РАЖДАНЕТО НА ЕДНА ЛЕГЕНДА на режисьорите Джеф и Майкъл Цимбалист. От гетата в Бразилия до централно място на едно от най-големите спортни събития в света, кариерата на Пеле, започнала от това, че става най-младия футболист (на 17 години), спечелил Световната купа, е истинско чудо. „Пеле: Раждането на една легенда” е изпълнен със смях, житейски уроци и сърдечност. Това е един вдъхновяващ биографичен филм, който дава прекрасна възможност на всички фенове да се запознаят с пътя на легендата Пеле.

* * *

На 28 август (сряда) в 20,30 часа започва прожекцията на един от най-харесваните нови български филми - СНИМКА с ЮКИ, дебют на режисьора Лъчезар Аврамов. В творбата участват Руши Видинлиев, японската актриса Кики Сугино, българинът, „завладял“ Холивуд – Димитър Маринов, както и легендарния наш боксьор Серафим Тодоров. Българин и японка се срещат в Канада, където и двамата водят имигрантски живот, и се женят. Те искат да имат дете и пристигат в България, за да започнат инвитро процедури, но един трагичен инцидент променя плановете им и вече нищо не може да бъде същото…

* * *

„София Филм Фест в Радомир” е част от мащабния кинопроект, който екипът на Арт Фест еализира от 2010 година. Той включва ал „София Филм Фест” с издания в София, Бургас,  Пловдив и Варна, регионалните издания на СФФ в над 20 града, реализирани през годините като част от международния проект „Операция Кино” (инициатива на фестивалите в София, Истанбул, Сараево и Клуж) и „СФФ за учащи”.

Очакваме Ви на КИНО в ГРАДИНАТА

на МЛАДЕЖКИЯ ДОМ!

ВХОД – С В О Б О Д Е Н!!!